IZDAVANJE SKLADIŠNOG PROSTORA

Kompanija Ingsoft 2009 D.o.o. svojim klijentima nudi uslugu skladištenja u modernim magacinskim prostorijama, prilagodljivim svim vrstama roba i potrebama raznovrsnog poslovanja. Skladišni prostor kompanije ima kapacitet od 7000m2 i u potpunosti je pokriven fizičko tehničkim obezbedjenjem.

IZDAVANJE KANCELARIJSKOG PROSTORA

Ukoliko Vam je potreban potpuno opremljen, prostran i konforan kancelarijiski prostor prilagodljiv Vašim potrebama, nudimo veoma pristupačno rešenje. Klijentima obezbedjujemo parking mesta, video nadzor i fizično obezbedjenje, telefonske linije i internet .

USLUGE MANIPULACIJE ROBOM

Usluge manipulacije robom podrazumevaju usluge rada viljuškara, prepakivanja i etiketiranja robe, praćenje isteka rokova, priprema za otpremanje, kao i usluge fizičkog utovara i istovara. Pružanjem ovih usluga nudimo i garanciju u slučaju oštećenja robe.

JAVNO CARINSKO SKLADIŠTE

Uz dozvolu i saglasnost, po najsavremenijim i strogim standardima nadležnih carinskih organa, posedujemo javno carinsko skladište površine 850m2.

Opremljeni kompletnim video/audio nadzorom, kao i tehničkim obezbeđenjem, brinemo za sigurnost robe 24h dnevno. Magacinima je obezbeđen kamionski prilaz, kao i vage za merenje robe. Takođe pružamo mogućnost prevoza robe od magacina do željenog odredišta.

POSREDOVANJE U POSTUPKU CARINJENJA

Osposobljeni smo da u kratkim vremenskim rokovima rešavamo sve zahteve za uvozom, tj izvozom robe, bez obzira na način transporta koji koristite – drumski, železnički, avio ili vodeni.

Tačnije, nudimo sve špediterske usluge, a to su:

  • uvozno i izvozno carinjenje robe
  • re-eksportna carinjenja robe
  • posredovanja kod državnih i inspekcijskih organa
  • priprema neophodne dokumentacije, pribavljanje potrebnih dozvola
  • privremena skladištenja robe
  • posredovanje kod osiguranja robe